Commemorative Symposium for “Institute for Frontier Life and Medical Sciences , Kyoto University”

Date: Oct.19(Thu) 2017 9:00-12:20
Venue: Biwako Hotel

Lecture:
“Why and how human T-cell leukemia virus type 1 causes diseases”
Masao Matsuoka (Kumamoto University)

“Role of interferons in Zika virus infection and disease”
Akiko Iwasaki (Yale University)

“Control of immune responses by regulatory T cells”
Shimon Sakaguchi (Osaka University)

“Molecular regulation of tissue-resident regulatory T cell development”
Axel Kallies (The University of Melbourne)

Registration

Contact:
Institute for Frontier Life and Medical Sciences, Kyoto University
53 Shogoin Kawahara-cho, Sakyo-ku, Kyoto, JAPAN 606-8507
TEL 075-751-3802
330soumu@mail2.adm.kyoto-u.ac.jp